Category: Història

Historia CA

2023

2022 Projecte Play All La Fundació Rafa Nadal continua creixent i ha posat en marxa un nou projecte a Barcelona gestionat conjuntament amb la Fundació Tennis Barcelona i amb el suport de Nike. S’ha celebrat el primer curs i és tot un èxit. Amb aquest nou programa dóna suport a més de 100 menors en …

2023 Leer más »

2022

2022 I Rafa Nadal Foundation Awards La Fundació Rafa Nadal continua promovent nous projectes per millorar la qualitat de vida de les persones. La primera convocatòria dels Premis Rafa Nadal Foundation es llança per ajudar a promoure iniciatives socials desenvolupades per entitats sense ànim de lucre que treballen en cinc àrees diferents: esport, educació, salut …

2022 Leer más »

2021

2021 Centre Fundació Rafa Nadal de Madrid. El projecte insígnia de la Fundació Rafa Nadal continua creixent i neix el Centre Fundació Rafa Nadal de Madrid, al barri de San Fermín, districte d’Usera, una de les zones més vulnerables de la capital. Atenem nenes, nens i joves a través d’activitats esportives, educatives i suport psicosocial. …

2021 Leer más »

2020

2020 Nova normalitat. La Fundació Rafa Nadal ha hagut d’adaptar la seva intervenció a la crisi sanitària derivada de la Covid-19. Continuem atenent menors i famílies dels Centres Fundació Rafa Nadal malgrat les circumstàncies, mitjançant ajudes econòmiques destinades a l’adquisició de productes bàsics d’alimentació i higiene.

2019

2019 Neix el Centre Fundació Rafa Nadal de València. Obre el Centre fundació Rafa Nadal de València al barri de Natzaret, una de les zones més desafavorides de la ciutat. En aquest centre atenem menors en situació de vulnerabilitat mitjançant activitats esportives, educatives i suport psicosocial.

2018

2018 Els projectes de la Fundació Rafa Nadal continuen actius. Tots els programes que duu a terme la fundació continuen treballant amb èxit i se celebra la IV Trobada Nacional Més Que Tennis, on esportistes amb discapacitat intel·lectual de tot Espanya es troben i competeixen.

2017

2017 Cursa “Millor Junts”. Neix la cursa popular “Millor Junts” celebrada a la ciutat de Palma de Mallorca. Més enllà de promocionar l’activitat física saludable i els valors de l’esport, aquesta iniciativa esportiva apta per a tota la família té com a objectiu la recaptació de fons per al Centre Fundació Rafa Nadal.

2016

2016 Tots els projectes actius i tercera Trobada Més Que Tennis. Tots els projectes de la Fundació Rafa Nadal estan en actiu i se celebra la tercera Trobada Nacional Més Que Tennis on competeixen esportistes amb discapacitat intel·lectual de tot Espanya.

2015

2015 Primera Gala Internacional i comença Study&Play. Se celebra a París la primera Gala Internacional de la fundació amb l’objectiu de recaptar fons per als seus projectes i arrenca el programa de beques Study&Play per donar suport a joves esportistes i estudiants a universitats dels EUA.

2014

2014 Obre el Centre Fundació Rafa Nadal de Palma i comença el Rafa Nadal Tour. Comença l’activitat al Centre Fundació Rafa Nadal de Palma de Mallorca on atenem nens i nenes en situació de vulnerabilitat a través d’activitats educatives i esportives. S’engega el Rafa Nadal Tour, circuit de tennis juvenil i solidari a benefici dels …

2014 Leer más »