Final del Rafa Nadal Tour 2022

S’ha celebrat la final de la IX Edició del Rafa Nadal Tour by Santander 2022 , torneig solidari en favor de la Fundació Rafa Nadal.

Des de dijous passat 3 de novembre fins avui diumenge 6, han participat en el màster del Rafa Nadal Tour by Santander 2022, en la Rafa Nadal Academy by Movistar, un total de 42 tennistes de les categories sub-12, sub-14 i sub-16 classificats durant l’any.

Aquest circuit es caracteritza per fer especial promoció dels valors de l’esport i es realitza a benefici dels projectes que tenim en marxa a Espanya i l’Índia.

Des del dia 3 de novembre fins avui s’ha disputat a Mallorca el màster del circuit Rafa Nadal Tour by Santander, que ha rebut als millors tennistes júnior en les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy by Movistar. En total, han participat en el circuit XXX joves tennistes que, durant tot l’any, es disputen la plaça en el màster de Mallorca. Només 42 han aconseguit arribar a la final i gaudir de totes les activitats que s’han preparat.

Les guanyadores i els guanyadors del Rafa Nadal Tour by Santander han estat:

  • Claudia Ferrer, en sub-16 femení
  • Pere Prat, en sub-16 masculí
  • Charo Esquiva, en sub-14 femení
  • Fermín Barcala en sub-14 masculí
  • Irene Basalo, en sub-12 femení
  • Izan Bañares, en sub-12 masculí

Els guanyadors i guanyadores del Trofeu de Valors són:

  • Mar Cabassers, en sub-14 femení
  • David Sánchez, en sub-14 masculí
  • Vanusa Vedrí, en sub-12 femení
  • Pablo Basset, en sub-12 masculí

Aquest circuit juvenil de tennis solidari ha estat impulsat pel mateix Rafa Nadal, a benefici dels projectes de la seva fundació. S’ha consolidat com el torneig juvenil solidari de referència a Espanya i destaca per promoure els valors de l’esport, amb activitats i dinàmiques que es duen a terme de manera paral·lela als partits.

En l’última etapa disputada a Mallorca, les jugadores i els jugadors han pogut gaudir de diverses activitats especials, a més de la competició.

Aquest cap de setmana el Rafa Nadal Tour by Santander ha rebut a l’esportista paralímpica Sara Andrés de la mà de Cantàbria Labs, que ha ofert una xerrada inspiradora als menors, en la qual ha parlat de la seva història personal, de la importància de superar-se a un mateix i de la perseverança per a aconseguir els objectius.

D’altra banda, KIA ha convidat a Daniel Caverszachi, tennista professional en la categoria de tennis adaptat en cadira de rodes, que ha pogut compartir amb els menors detalls sobre aquesta disciplina, a més d’aconsellar-los sobre la seva carrera esportiva.

A més, els nens i nenes han pogut visitar el Museu de la Rafa Nadal Academy by Movistar i, per descomptat, han gaudit de les seves instal·lacions esportives de màxim nivell.

Edició 2022. El circuit de tennis juvenil solidari de referència

Al llarg de l’any, el Rafa Nadal Tour by Santander celebra set tornejos i un màster. Després de les etapes a Barcelona, Gran Canària, Valldoreix, Sevilla, València, Madrid i Bilbao, té lloc a Mallorca el màster, en el qual han participat els jugadors i jugadores classificats en els tornejos previs, tant els guanyadors de la competició tenística com els de valors. Cal destacar, a més, que els Campionats d’Espanya, aleví, infantil i cadet, puntuen també per al rànquing del circuit.

Aquesta edició del circuit, la novena, és la que ha incorporat per primera vegada una aportació relativa a la sostenibilitat per part de Banc Santander, amb la fabricació de trofeus amb pilotes reciclades de l’edició de 2021.
Neteja

Gràcies a tots per participar i ens veiem l’any vinent 2023 en la desena edició del Rafa Nadal Tour by Santander!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *